Om CoppaDiem.dk

CoppaDiem.dk giver dig nyheder, baggrund og historier fra fodboldverdenen.

coppadiem-baggrund

CoppaDiem.dk er et fodboldsite for dig, som vil læse om de dele af fodboldverdenen, som ikke nødvendigvis foregår på selve banen. Der findes utallige fodboldsites, som handler som kampene, spillere og resultaterne. CoppaDiem.dk ønsker at være et site med lidt anderledes vinkler på fodbolden.

På tribunerne

Vi vil skrive om livet på tribunerne rundt om i Europa. Hvad foregår der hos supporterne? Dette kunne f.eks. være guides til hvilke lande og klubber, hvor du kan opleve den bedste stemning eller hvor man finder de mest medlevende tifosi.

Fankulturen er i en evig udvikling i Europa. I nogen lande mere end andre. Især i Tyskland og store dele af Østeuropa er der de sidste ti år sket en stor udvikling. Omvendt er stemningen på stadions i England nærmest faldet til nulpunktet, sammenlignet med for 20 år siden.

Emner som disse, vil CoppaDiem.dk bl.a. beskrive og uddyde.

Fodbold skal opleves live

Hos CoppaDiem.dk mener vi at fodbold opleves bedst live. Derfor vil vi slå et slag for, at fremme kulturen med at se fodbold live på stadion. Både i Danmark og udlandet. Stemningen og hele fodboldoplevelsen er en helt anden live. I Danmark kan vi kun opfordre til at tage ud og se sit lokale (Superliga) fodboldhold.

Live fodbold i udlandet kan være store oplevelser, både på og udenfor banen. Tager man til England eller Tyskland spilles stort set alle kampe for udsolgte stadions og især i Tyskland har alle klubber store grupper af aktive fans, som bidrager med en fantastisk stemning.

I Spanien finder man de helt store fodboldmæssige oplevelser, enten i Barcelona eller Madrid. Nogle af verdens bedste fodboldhold, hvor stjernerne nærmest falder over hinanden i spillertunnelen.

Alt det udenom

Som allerede nævnt, har CoppaDiem.dk primært fokus på alt det, der foregår uden for banen. Vi vil et par gange hver måned bringe anderledes historier fra fodboldens verden.

Kontakt redaktionen på info@coppadiem.dk.