Fodbold i TV i dag

Fodboldkampe i TV fredag d. 8. december 2023

Fodboldkampe i TV fredag d. 8. december 2023

Hvem viser fodbold i dag? Overblik over hvilke TV-kanaler, som viser hvilke ligaer og turneringer.

Hvem viser Premier League?

I Danmark er det Viasat – ejet af NENT Group – der har rettighederne til at vise de engelske Premier League-kampe. Kampene er fordelt på kanalerne TV3+, TV3 Max og See. Kampene er fordelt således, at TV3+ og TV3 Max tilsammen viser 116 kampe, og 116 andre kampe vises på See.

Alle disse 232 kampe plus de øvrige kampe vises på Viaplay Total, som er Viaplays streamingpakke, der inkluderer sport. Premier League består af i alt 380 kampe.

Det kræver en betalingskanal at se Premier League. Har du ikke et abonnement, der inkluderer de ovennævnte kanaler, kan du købe et abonnement til Viaplay Total for at se kampene. Der er ikke binding på Viaplays pakker, så her kan du nøjes med en måned ad gangen.

Hvad koster det at se TV3+ og See?

Prisen på TV3-kanalerne varierer fra TV-abonnement til TV-abonnement. Mange abonnementer tilbyder, at du kan tilkøbe enkelte kanaler, og typisk koster det ikke mere end 20-40 kr. pr. kanal.

See er en kanal, der specifikt hører til TV-udbyderen YouSee. At se denne kanal kræver dermed et YouSee-abonnement.

Hvornår vises Premier League?

Premier League starter i begyndelsen af august og slutter året efter i slutningen af maj. De fleste kampe spilles lørdag og søndag, mens nogle af de mindre betydningsfulde kampe spilles på andre tidspunkter; typisk fredag og mandag aften.

Lørdag spilles Premier League-kampene på følgende tidspunkter:

 • Kl. 13.00
 • Kl. 16.00
 • Kl. 18.30
 • Kl. 20.45

Søndag spilles Premier League-kampene på følgende tidspunkter:

 • Kl. 15.00
 • Kl. 17.30

Oftest er det lørdagskampene, der vises på TV3-kanalerne, og søndagskampene, der vises på See.

Hvem viser Superligaen?

Kampene i den bedste danske fodboldrække – Superligaen – spilles fra juli til maj, og alle kampe vises på dansk TV. Rettighederne er ejet af Viasat og Discovery, og kampene er fordelt på kanalerne TV3 Sport, TV3+, TV3 Max, 6’eren og Canal 9.

Alle kanaler er betalingskanaler. Det vil sige, at du skal have en TV-pakke, der inkluderer alle kanalerne for at kunne se alle kampe. De største kampe vises typisk på TV3+ og TV3 Sport.

Vil du gerne se Superliga-kampene uden at ændre din TV-pakke, kan du i stedet vælge at købe adgang til en streamingtjeneste. Viasat har streamingtjenesten Viaplay, hvor pakken Viaplay Total inkluderer sport – og herunder alle Superligakampe.

For Discovery-kampene – de kampe, der vises på 6’eren og Canal 9 – gælder det, at de også kan ses på streamingtjenesten Discovery+.

Hvad koster det at se TV3-kanalerne?

Alle TV3-kanalerne er typisk inkluderet i de lidt større TV-pakker. Det gælder hos de fleste TV-udbydere, hvis du minimum vælger en medium-pakke. Mange udbydere har efterhånden også den mulighed, at du kan tilkøbe enkelte kanaler.

De fleste store Superliga-kampe vises på TV3+, og det kan dermed være tilstrækkeligt at tilkøbe denne kanal. Prisen på kanalen afhænger af TV-udbyderen, men mange steder kan du tilkøbe kanaler til dit eksisterende abonnement for mellem 20 og 40 kr.

Hvornår vises Superligaen?

Superligaens kampe bliver fortrinsvis spillet om søndagen, men der spilles også både fredag, lørdag og mandag.

Søndag spilles Superligaen på følgende tidspunkter:

 • Kl. 14.00
 • Kl. 16.00
 • Kl. 18.00
 • Kl. 20.00

Lørdag spilles der kl. 16.00, og kampene både fredag og mandag ligger typisk kl. 19.00.

Alle kamptider er vejledende. Indimellem bliver en kamp flyttet til en anden dag eller et andet tidspunkt. Det kan blandt skyldes store kampe i andre ligaer og øvrige udefrakommende faktorer.

Hvem viser Danmarks landskampe?

Efter at Danmarks landskampe i en årrække har været vist på Kanal 5, er det nu igen TV2 – sammen med DR – der har rettighederne til at vise landskampene på TV. Det gælder både for herrelandsholdets EM- og VM-kampe samt venskabskampe og National League-kampe.

Vil du gerne følge med, når landsholdet repræsenterer Danmark både ude i verden og på hjemmebane, er det altså TV2 og DR, du skal sikre dig. Mens TV2 viser alle de indledende kampe, vil EM- og VM-kampe blive fordelt mellem TV2 og DR.

Hvad koster det at se TV2 og DR?

DR’s kanaler er gratis at se, og dem kan du få, uanset hvilken udbyder du har. Du kan også streame gratis fra DRTV. De kampe, der vises på DR, kan du dermed altid se gratis.

De kampe, der til gengæld vises på TV2, kræver, at du har en TV-pakke, hvor TV2 er inkluderet. Eftersom TV2 er den mest populære kanal i Danmark, vil du stort set kunne få TV2-kanalen hos alle TV-udbydere.

TV2 er typisk inkluderet i alle pakker – selv i de små small-pakker. Derfor vil du sjældent skulle betale ekstra for den, hvis du i forvejen har en TV-pakke. Er det alligevel tilfældet, vil du som regel kunne få kanalen for mellem 20 og 40 kr. afhængigt af udbyderen, hvis de tilbyder at tilføje kanaler enkeltvist.

Du kan desuden streame TV2’s landskampe på TV2 Play, hvis du køber et abonnement her.

Hvornår vises Danmarks landskampe?

Hvornår, Danmarks landskampe vises, afhænger af, om der er tale om EM-kampe, VM-kampe, National League-kampe eller blot venskabskampe. De fleste betydelige kampe vil ligge i weekenden.

Vil du gerne se Danmark spille landskamp, må du altså holde øje med kampprogrammet for den enkelte liga, når den er aktuel.

Hvem viser VM i fodbold?

I Danmark er det DR og TV2, der viser VM-kampe. Du vil altså kunne se VM-kampe på DR1 og TV2, ligesom kampene kan streames på DRTV og TV2 Play.

Hvad koster det at se DR og TV2?

DR’s kanaler er gratis og er dermed inkluderet i alle TV-pakker. Det er også gratis at streame via DRTV. De kampe, der vises på TV2, kræver, at du har kanalen. Eftersom TV2 er den mest sete kanal i Danmark, vil det være en standardkanal i langt de fleste TV-pakker.

Skulle du mod forventning ikke have TV2 inkluderet i din TV-pakke, vil du formentlig kunne tilkøbe kanalen for et lavt beløb, der dog afhænger af udbyderen. Mange steder vil det koste omkring 40 kr. at tilføje en kanal.

Du kan også vælge at streame TV2’s kampe via TV2 Play, hvor du betaler et månedligt beløb for abonnementet, men til gengæld ikke er bundet og kan opsige det fra måned til måned.

Hvornår vises VM i fodbold?

VM i fodbold spilles hvert 4. år. I 2022 spilles VM i Qatar fra d. 20. november til d. 18. december. Normalt spilles VM om sommeren, men grundet de høje temperaturer om sommeren i Qatar, er denne ene sæson rykket til om vinteren.

Kampene i VM spilles typisk hver dag med enkelte hviledage imellem. Kampene spilles mellem kl. 11.00 og kl. 20.00.

Hvem viser Champions League?

Som med mange af de øvrige europæiske ligaer, er det også Viasat, der har rettighederne til at vise Champions League-kampe i Danmark. Kampene vises på TV3+, TV3 Max og TV3 Sport.

For at se Champions League-kampe i TV skal du altså enten have ovenstående kanaler – eller streame kampene via Viaplay Total, som er Viaplays streamingpakke, hvor sport er inkluderet.

Hvad koster TV3’s kanaler?

TV3’s kanaler er populære, og de fleste udbydere har kanalerne med fra deres medium-pakker – og som minimum i deres large-pakker. Du kan altså opgradere din pakke, hvis du gerne vil have alle kanalerne.

Mangler du en enkelt kanal, kan du hos mange udbydere tilkøbe den til dit abonnement for en pris på mellem 20 og 40 kr. pr. kanal. Alternativt kan du supplere med et Viaplay-abonnement til de kampe, du ikke kan se i TV.

Hvornår vises Champions League-kampe?

Champions League spilles typisk fra september til juni med en indlagt vinterpause. Kampene vises altid tirsdag og onsdag. Kampene vises til aften mellem kl. 18.40 og 21.00 og er fordelt på de 3 ovenstående TV3-kanaler.

Alle kampe kan også streames på Viaplay Total, som er Viasats streamingtjeneste med sport inkluderet.

Hvem viser Bundesliga?

Også rettighederne til at vises den tyske Bundesliga i Danmark ejes af Viasat. Det vil sige, at Bundesliga-kampene er fordelt på kanalerne TV3+, TV3 Max og TV3 Sport.

For at kunne se Bundesligaen på TV, skal du dermed have alle 3 kanaler – hvis du ønsker at se alle kampene. Har du ingen eller kun nogle af kanalerne, kan du enten opgradere din TV-pakke eller tilkøbe kanalerne enkeltvist, afhængigt af de muligheder, din TV-udbyder har.

Hvad koster det at få TV3-kanalerne?

Det koster typisk et sted mellem 100 og 150 kr. om måneden at opgradere en pakke, mens det i gennemsnit koster mellem 20 og 40 kr. at tilføje en kanal. Det er dog ikke alle udbydere, der har denne mulighed.

En tredje mulighed er at streame de kampe, du ikke kan se i TV. Alle kampe kan streames via Viaplay.

Hvornår vises Bundesligaen?

Den tyske Bundesliga spilles fra august til maj. Det er kun udvalgte kampe i de indledende runder, der vises på TV. Typisk 5-6 ud af 9 kampe i hver runde. De øvrige kampe kan kun streames via Viaplay.

Kampene i Bundesligaen spilles fortrinsvis fredag til søndag. Om fredagen spilles kampene kl. 20.30, om lørdagen kl. 15.30 og 18.30 og om søndagen kl. 17.30.

Hvem viser La Liga?

Spanske La Liga er en populær fodboldliga – også i Danmark. Det er TV2, der i øjeblikket ejer rettighederne til at vise de spanske kampe på dansk TV. Her vises kampene på henholdsvis TV2 og TV2 Sport X.

Hvad koster det at se TV2 og TV2 Sport X?
Det kræver altså, at du har de to TV2-kanaler for at kunne se alleLa Liga-kampene i TV. TV2 er inkluderet i de fleste pakker, mens sportskanalen ofte er tilvalg. Hos de udbydere, hvor det er muligt at tilkøbe kanaler enkeltvist, kan du typisk få en kanal for mellem 20 og 40 kr.

En anden mulighed er at streame de kampe, du ikke kan se på TV2, via TV2 Play. Her betaler du pr. måned for en pakke, og du binder dig ikke.

Hvornår vises La Liga?

La Liga-sæsonen starter i august og slutter i maj eller juni. Kamptider skifter i henhold til sæsonen. Det skyldes, at det er meget varmt i sommermånederne i Spaninen. Om sommeren spilles der altså fortrinsvis om aftenen, mens der i de køligere måneder også spilles i løbet af dagen.

Kampene spilles fortrinsvis med kampstart mellem kl. 14.00 og kl 21.00. Der spilles de fleste dage med indlagte hviledage imellem.

Kampene vises typisk på følgende tidspunkter:

 • Fredag: kl. 21.00
 • Lørdag: kl. 14.00, 16.15, 18.30 og 21.00
 • Søndag: kl. 14.00, 16.15, 18.30 og 21.00
 • Mandag: kl. 21.00

Hvem viser Serie A?

Det er TV2 Sport, der har rettigheder til at vise de italienske Serie A-kampe i Danmark. Det vil sige, at kampene fordeler sig over TV2 Sport og TV2 Sport X. Kampene kan også streames via TV2 Play.

Typisk vil det kræve, at du har begge kanaler for at se alle kampe. Du kan se i din kanaloversigt, om du har kanalerne inkluderet i din pakke. Er det ikke tilfældet, kan du enten opgradere din pakke eller tilkøbe kanalerne enkeltvis, hvis det er en mulighed, din TV-udbyder har.

Hvad koster det at se TV2 Sport og TV2 Sport X?

Det koster typisk 100-150 kr. om måneden at opgradere til en større pakke. Kan du vælge kanaler enkeltvist, er prisen typisk mellem 20 og 40 kr. pr. kanal. Alternativt kan du supplere med TV2 Play til at se de kanaler, du ikke kan se på TV.

Hvornår vises Serie A?

Serie A-sæsonen løber fra august til maj. Kampene vises typisk fra fredag til mandag:

 • Fredag: kl. 20.45
 • Lørdag: kl. 15.00, 18.00 og 20.45
 • Søndag: kl. 12.30, 15.00, 18.00 og 20.45
 • Mandag: kl. 18.30 og 20.45

Der kan være enkelte afvigelser, da TV2 viser flere ligaer, der skal tage hensyn til hinanden, men ovenstående er udgangspunktet for visning af Serie A-kampe på TV.