Fodboldtemaet præger nettets spil

1. januar 2024

Fodbold er og bliver populært uanset, hvordan tiderne ellers skifter. Det gælder også de mange forskellige spil, der er tilgængelige på nettet.

Hopper man en tur ind på de online spillesider, støder man hurtigt på tusindvis af fodboldtematiserede spil. Det er skam godt nyt for alle, som holder af boldsporten. Det gør det nemlig nemt at tage interessen for fodbolden med sig videre ind i en anden spændende verden; nemlig spillenes verden – og dermed får man det bedste fra begge verdener.

Bliv revet med af fodboldinspirerede spillemaskiner

Fodboldtemaet har først og fremmest fundet vej til online casino. Her kan man prøve kræfter med medrivende fodboldinspirerede spillemaskiner såsom blandt andre World Cup Gold og Spin and Score, mens fans af legenden Maradona vil blive glade for at vide, at der udviklet en spillemaskine til ære for ham og med ham som tema. I sidstnævnte spillemaskine kommer man i selskab med symboler fra Maradonas succesfulde karriere. Blandt andet støder man på den hvidstribede blå trøje med nummeret 10 på ryggen.

Enhver som hylder Maradona ved, at dette var trøjen, han var iført, når han spillede for Argentinas nationale hold. Foruden landsholdet mængede Maradona sig også med andre af verdens største fodboldklubber, hvoraf han spillede for flere. Af mange er han kaldt en af fodboldhistoriens største spillere, og det kunne da være sjovt at komme i selskab med ham i den medrivende spillemaskine, som byder på et flot layout samt sjove bonusmuligheder. Blueprint Gaming, som er udvikleren bag spillemaskinen, har virkelig gjort et fortrinligt arbejde.

Indtag rollen som manager for et fodboldhold


Nogle spil giver endda spillerne muligheden for at prøve kræfter med rollen som fodboldmanager.

Vil man prøve kræfter med, hvordan det vil være at styre et fodboldhold, er der ingen vej uden om Football Manager, som er udgivet år efter år. Dette sjove videospil dur til alt fra PC til PlayStation og Nintendo Switch. Det vil sige, at det er tilgængeligt til langt de fleste enheder. Spillet er udviklet af Sports Interactive og udgivet af Saga. I dette spil får man til opgave at være manager for et hold, og selvfølgelig skal man så vidt muligt forsøge at skabe det ultimativt bedste hold. Det gør man blandt andet i form af at træne holdet samt i form af at købe nye spillere til holdet, mens gamle spillere kan sælges.

På mange måder får man i Football Manager mulighed for at teste sine taktiske evner samt lederevner, og vil man have hjælp til dette, er der masser af gode fif at finde på de online sider. Disse muligheder kombineres med et fedt gameplay, layout og setup, hvilket gør det nemt at blive grebet af universet. Der er kort sagt god grund til, at Football Manager fortsat udgives år efter år. Folk er simpelthen vilde med det. Lige nu bliver det spændende at se, om 2024 også kommer til at byde på en udgivelse af det famøse spil.

Oplev de bedste fodboldspil til mobilen

Er det mobilen, man ønsker at spille på, er der også masser af tage fat på i den forstand. Det vrimler nemlig med gode fodboldinspirerede spil til mobilen. For eksempel kan man vælge at downloade Ultimate Soccer, som er udviklet til både iOS og Android. Dette spil til mobilen har efterhånden nogle år på bagen. Faktisk blev det udgivet af Mouse Games tilbage i 2015. Ikke desto mindre har det fortsat tonsvis at byde på. Her får man den perfekte blanding af hurtigt og langsomt gameplay, hvilket kan give en alletiders oplevelse, når man dribler rundt på det grønne græs.

Alt i alt får man her et autentisk og realistisk spil. Dog kunne man på mobilen også vælge at prøve kræfter med eFootball 2024, som er udgivet af Konami og som foruden iOS og Android også fungerer til spillekonsoller som Xbox og PlayStation. Her får man en forrygende grafik og en meget realistisk fornemmelse, når man tager sine spillere i brug. Det føles både naturligt og godt.

Der er altså rigeligt at tage fat på, hvis man vil dyrke sin fodboldinteresse yderligere. I hvert fald er markedet spækket med sjove og medrivende online fodboldspil. Det sværeste bliver næsten at vælge, hvilket af de mange spil man skal dedikere tiden til.