Tre tips til flot og stærkt hår

1. december 2023

Hvem vil ikke gerne have flot og stærkt hår?

Læs med i denne korte oversigt og få tre gode råd til hvordan du opnår det flotteste og stærkest mulige hår.

Hvad har dit hår brug for?

Dit hårs udseende afhænger ikke kun af de ting som du putter i det, men også af de ting, som du putter i din krop. Det kan være alt fra forskellige vitaminer og mineraler. Der findes et væld af tilskud, som indeholder stoffer, som bidrager til et normalt hår. Det kunne f.eks. være new nordic hair volume, som med en blanding af biotin, zink og keratin kan bidrage til en normal hårvækst og give dit hår lidt ekstra hjælp til at blive så flot og stærkt som muligt. Hvis det lyder som noget for dig, kan du finde tilskud til dit hår i din lokale helsebutik eller på https://helsegrossisten.dk/hair-volume-180. Så er du allerede godt på vej til lækkert hår.

Balsam

De fleste bruger shampoo, når de vasker hår, men du kan med fordel tilføje balsam til din rutine. Balsam hjælper med at lukke skællaget i din hovedbund efter hårvasken. Det bidrager til at holde på næringsstofferne i hovedbund og hår, som du har tilført med en shampoo eller hårolie. Det hjælper dig til et flottere og mere glansfuldt hår. Der findes masser af forskellige balsamer på markedet, så du kan garanteret finde et godt produkt til dig.

Drop hårtørreren

Når du tørrer håret med en hårtørrer, risikerer du at tørre håret for meget ud. Det kan resultere i skrøbelige hår, som nemt knækker. Derfor bør du holde igen med hårtørreren og kun bruge den ved lejligheder, hvor du gerne vil have en specifik frisure, som kræver, at du blæser håret oppe på en særlig måde. Resten af tiden kan du nøjes med at lade håret tørre naturligt.