Det næste årtis stjernespillere på det danske landshold

26. september 2023

Herhjemme er vi velsignet med dygtige unge spillere. Der er så mange gode og lovende talenter at tage af, at det næsten er en umulig opgave at spå om, hvem der i det kommende tiår vil være at finde på det danske landshold.

Dog skal der her nævnes fem spillere som på hver sin måde har udmærket sig, en lille smule mere end andre dygtige spillere. Rasmus Højlund, Maurits Kjærgaard, Mads Hermansen, Matt O´Riley og Victor Christiansen er fem af de spillere som helt sikkert vil være at finde på fremtidens landshold. Hvis man er til betting, er disse fem spillere oplagt at holde øje med.

Rasmus Højlund er med sine kun 20 år allerede en erfaren spiller. Maurits Kjærgaard der også kun er 20 år, kan blive en vigtig midtbanespiller. Mads Hermansen er 23 år og en af de tre dygtigste unge målmænd vi har herhjemme. Matt O´Riley er helt sikkert en spændende spiller og en gevinst for et hvilket som helst hold, inklusiv landsholdet. Victor Christiansen er endnu en af de stærke spillere som vi helt sikkert kommer til at se meget til.

Rasmus Højlund

Rasmus Højlund er med sine 20 år, allerede en erfaren spiller. Han spiller til dagligt i Atlanta, hvor han kan bruge både sin fart og noget aggressive spillestil. I Atlanta belønnes hans spillestil, om den helt passer ind på landsholdet, på længere sigt kan kun tiden svare på. Under alle omstændigheder er den unge spiller, absolut en spiller vi får set mere til og som det lønner sig at holde øje med.

Maurits Kjærgaard

Maurits Kjærgaard er også kun 20 år gammel. Han spiller til dagligt i Østrig for RB Salzburg. Maurits Kjærgaard er en høj og drøj herre som fylder godt på midtbanen. Samtidig er han teknisk veludviklet og en behændig løber. Han er helt sikkert en spiller som landsholdet kan få gavn af mange år frem i tiden.

Mads Hermansen

Mads Hermansen er 23 år gammel og spille for Brøndby IF til hverdag. Mads Hermansen er målmand. I skrivende stund er der tre gode målmænd som har potentiale til et længere ophold på det danske landshold. Ud over Mads Hermansen, er der Daniel Iversen og Oliver Christiansen. Mads Hermansen har en meget selvsikker stil. Han læser spillet godt og er meget hurtigt. Han har rigtigt mange flotte redninger under sin kappe. Han er helt sikkert en målmand som landsholdet kan være stolt af mange år ud i fremtiden.

Matt O´Riley

Trods navnet er Matt O´Riley en dansk spiller. Han er 23 år gammel og spiller til dagligt for Celtic. Han er en meget dygtig spiller, med et super godt venstreben. Hans teknik er i top. Matt O´Riley er helt sikkert en spiller som vi kommer til at se meget mere til, ud i fremtiden. På landsholdet vil han passe perfekt ind.

Victor Christiansen

Victor Christiansen er 20 år gammel. Han spiller til dagligt i FC København. Victor Christiansen har også et stærkt venstreben, hvilket der altid er plads til på landsholdet og alle andre steder. Victor Christiansen har stor power når han udfordrer og er en styrke i defensiven. Han vil helt sikkert vare en stor gevinst for landsholdet, både nu og i fremtiden. Om det bliver sådan, kan kun fremtiden svare på.