Gør dit barn klar til fodboldlejr

21. august 2023

Hvis du overvejer at melde dit barn til fodboldlejr, hvor de kan hygge sig i timevis med boldspil og deres kammerater, så bør du læse med her.

Der er nemlig nogle gode råd til, hvordan du klæder dit barn, og dig selv, helt rigtigt på til en uges fodboldlejr. Først og fremmest skal du sikre dig, at det er noget dit barn ønsker og brænder for. Det er nemlig rigtig ærgerligt at bruge penge på, hvis de ikke har den store lyst til at spille fodbold. Når det er på plads, så kan du begynde at pakke tasken til en uges sjov.

Husk alt det vigtigste

Hvis dit barn skal på lejr, så skal du først og fremmest vide, om det er et arrangement, der foregår i jeres hjemby, og barnet derfor skal sove hjemme eller ude. Hvis de skal sove hjemme, så skal der nemlig sørges for en større taske, hvor der både er plads til alt træningstøjet, benskinner og fodboldstøvler. Derudover så er det en god idé, at de medbringer en solcreme spray, så de ikke bliver forbrændte, når de er ude på banen. Det er nemt selv at tage på, så her kan du købe din solcreme spray. Derudover så skal sengelinned, håndklæde og andet praktisk selvfølgelig også pakkes.

Forventningsafstemning med dit barn

Når tasken er pakket med solcreme spray osv., kan du snakke med dit barn om, hvordan de nemmest får fat på dig, hvis de har behov for det. Det kan være, at de skal have en mobiltelefon med, så de kan ringe til dig. Dog er det vigtigt, at du minder dit barn om, at fodboldlejr er for at spille fodbold og hygge sig med nye bekendtskaber, så de kommer sikkert ikke til at savne dig særlig meget. De kommer til at have en fed uge med fodbold!