Skal du melde dig til at køre ungerne til og fra kamp?

11. juli 2023

Er dine unger glade for at spille fodbold? Så er der ikke noget at sige til, at du kan have lyst til at støtte dem i denne interesse.

For det er sundt, både for psyken og fysikken at få mulighed for at bevæge sig i et fodboldfællesskab. Én af de måder, du kan vælge at støtte om fodbolden på, er ved at køre ungerne til og fra fodboldkamp. Der kan nemlig nogle gange være langt og behov for kørselslejlighed. Men er det en god idé at gøre? Det kan du måske blive klogere på her.

Sørg for, at bilen er i orden

Uanset hvem der sidder på passagersædet, så skal din bil selvfølgelig være i orden, når du kører i den. Men det gælder ikke mindst, når det både er dine egne og andres børn.

Hvis den fejler noget, kan du besøge https://www.teknicar.dk/, for at finde ud af hvor du kan få hjælp. Om det er store eller små problemer, der er tale om, så skal de i orden, inden du kører med passagerer.

Hvordan passer det ind i dit skema?

Du skal regne med, at det vil komme til at koste lidt af din tid at være chauffør til fodboldkampe. Derfor skal du altså også på forhånd se på, hvordan det vil passe ind i dit skema, hvis det skal være realistisk. Undersøg eventuelt, hvornår der normalt er kamp, og hvornår du derfor kan regne med, at der vil være behov for dig.

Tænk over rengøring efterfølgende

Efter en fodboldkamp kan man godt risikere at være godt beskidt. Derfor skal du også tænke over, at du kan være nødt til at gøre bilen ren for græs og mudder, som sidder på tøj og sko.
Rengøringen skal du altså også tage in mente, inden du siger ja.