Sådan holder du fodboldhjemmet organiseret

24. februar 2023

Ser du tit ordentlige og organiserede hjem, og ville ønske at det også så sådan ud hjemme hos dig, men du ved ikke hvordan du skal gribe det an?

Frygt ej. Du er ikke alene, og derfor får du også her tre gode ideer til hvordan du kan starte med at organisere dit hjem, og derved få et springbræt til livet som organiseret udeboende eller husejer!

Opslagstavle kork

Det første på listen over ideer, er at anskaffe dig en kork opslagstavle. På en opslagstavle kork vil du få mulighed for at hænge blandt andet skemaer og indkøbslister op, eller generelt vigtige dokumenter, som det ikke er hensigtsmæssigt at miste. Er du eksempelvis en ægte fodboldmor, der skal holde styr på børnenes aktiviteter frem og tilbage fra fodboldklubben, kan en opslagstavle kork en være en ægte lifesaver!

Labels

Det er nok ikke første gang man hører det her, og garanteret heller ikke sidste, men labels og etiketter er virkelig nøglen til et organiseret hjem! Hvis fodboldtøjet flyder rodet rundt i skabet, eller alt udstyret bare bliver smidt på gulvet, handler det om at give det en specifik plads, det altid skal ende tilbage på. Hvad en det er en kasse eller blot en plads i skabet, så få smækket en etiket på, så der ingen tvivl er!

Kasser, krukker og sortering

Udstyr, tøj, gadgets og meget mere, der for evigt flyder rundt på gulve og overflader. Der er en effektiv måde at komme det til livs, og det er med kasser, krukker og generel sortering. Hvis alt kan lukkes inde i et skab, eller få låg på, så begynder det som regel at blive mere renligt. Har man ovenikøbet tager ovenstående råd til sig, får alt også en fast plads, således at der aldrig skal diskuteres hvor fodboldstrømperne burde være henne!