Odds på Premier League

14. januar 2022

I Danmark oddser vi allermest på Premier League kampe. Premier League er den højeste professionelle liga i England.

Den anses for at være en af de bedste indenlandske fodboldligaer i verden – og for mange den suverænt allerbedste. Folk over hele kloden kender til store hold som Manchester United, Manchester City, Chelsea og Liverpool. Topspillere som Mohamed Salah, Paul Pogba og Harry Kane spiller alle i denne liga. Det er en yderst spændende liga at se, og også at oddse på.

Du kan finde gratis odds tips på Premier League hos tipya.com, hvor mange betting eksperter kommer med deres forudsigelser på samtlige Premier League kampe. Har du også svært ved at lure hvem der vinder topkampene? Fortvivl ej, du kan se gratis spilforslag hos tipya.com hele året rundt.

20 af de bedste hold i England spiller i den bedste liga Premier League. Hvert år må de tre hold med færrest point rykke ned i den anden bedste række Championship. Et enkelt hold kan hvert år kalde sig mestre, mens de fire bedste får automatisk kvalifikation til Champions League. Lige bag dem er der også pladser i Europa League og Europa Conference League at spille om. Der er super meget på spil for alle hold hver sæson, hvorfor det gør ligaen yderst spændende og seværdig. Premier League er kendte for høj kvalitet, mange mål og de dygtigste spillere og managers i verden. Det er derfor heller ikke underligt, at danskerne elsker at oddse på den bedste liga i England.

Premier League-statistik

Den engelske Premier League er kendt for sin offensive fodbold og store stjerner, hvorfor statistik er vigtig, hvis du overvejer at spille på kampene. Hos tipya.com har de mange betting eksperter der bruger timer på at analysere de vigtigste statistikker og bruge dem til at bestemme de bedste odds.

Her er 10 vigtige Premier League-statistikker:

  1. I de 380 Premier League kampe, der blev spillet sidste sæson, blev der i gennemsnit scoret 2,69 mål pr. kamp.
  2. 50 % af de kampe der blev spillet, blev der scoret over 2,5 mål.
  3. I 49% af kampene scorede begge hold.
  4. Det mest almindelige slutresultat i Premier League sidste sæson var 1-1. Det skete i 11% af de spillede kampe.
  5. I forhold til halveg, så var 28% af kampene målløse ved pausen, og kun 14% havde over 2,5 mål scoret i første halvleg.
  6. 52,8 % af målene blev scoret i anden halvleg.
  7. 21,2 % af de scorede mål i Premier League i sidste sæson skete fra det 76. minut og frem.
  8. Harry Kane var topscorer i Premier League i sidste sæson med 23 scoringer.
  9. Manchester City holdt 19 clean sheets i Premier League i sidste sæson.
  10. Liverpool scorede i begge halvlege i 16 ligakampe i sidste sæson.

Se også: Holger Rune næste kamp