Tre effektive massageapparater du kan bruge i dit eget hjem

18. november 2021

De fleste vil have godt af regelmæssig massage, da det både er sundt for krop og sjæl, men det er kun de færreste af os, der rent faktisk får massage med regelmæssigt mellemrum.

En enkelt massagebehandling har også sin ret, men det kræver regelmæssig massage, hvis du virkelig skal mærke alle fordelene ved massage.

De primære grunde til, at folk ikke får massage med regelmæssige mellemrum er, er fordi at det er både dyrt og tidskrævende.

Der findes dog råd til hvordan du kan få massage med regelmæssige mellemrum uden, at det behøves at være dyrt og tidskrævende.

Du kan investere i et eller flere massageapparater, da de er langt billigere i længden, og så bliver det også nemmere at få massage, da du kan få massage hjemme i dit eget hjem, når du har lyst og tid.

Disse fordele vil du opleve hvis du får massage:

  • Forbedret blodcirkulation
  • Mindre ømme og stive muskler
  • Hurtigere restitution
  • Reducere muskelsmerter

Tre massageapparater der kan give en effektiv massage

I nedenstående afsnit vil vi komme med tre forslag til massageapparater, der kan bruges i dit eget hus eller lejlighed.

Massagestol

En massagestol er et high-end produkt indenfor massageapparater, og prismæssigt ligger den også i den dyrere ende af massageapparater.

Men der er sket meget prismæssigt med massagestole, som førhen kostede +60.000 kr. og kun var forbeholdt erhverv og velhavende mennesker.

Nu kan du købe en god og effektiv massagestol helt ned til 6000 kr. hvilket er en tiendedel af hvad en massagestol kostede førhen i tiden.

De fleste massagestole kan give en fuldkropsmassage, uden du skal røre en finger eller skal have hjælp af andre til at give dig massage.

Du skal blot læne dig tilbage i massagestolen og vælge det massageprogram du godt kunne tænke dig, og derefter begynder en god massagebehandling.

Massagepistol

Massagepistol hitter for alvor i Danmark i år, og er uden tvivl det mest populære produkt indenfor massageapparater.

De fleste massagepistoler kan give helt op til 3600 slag i minuttet, hvilket er med til at give en super dybdegående og effektiv massagebehandling.

En massagepistol relativ billig i forhold til andre massageprodukter, og kan ofte fås til under 1000 kr.

De fleste massagepistoler er nemme at anvende, og derudover er de også letvægt og kompakte, så de kan tages med overalt uden problemer.

Der medfølger som regel også nogle forskellige massagehoveder, så du kan ramme alle muskelgrupper optimalt.

EMS-apparat

Et EMS-apparat er en gammel opfindes, som igen er begyndt at komme frem på markedet til at minimere muskelsmerter, give massage, og muskelopbygning.

EMS er en engelsk forkortelse af ”Electronic Muscle Stimulation” som betyder, at dette massageapparat bruger elektriske impulser til at stimulere musklerne.

Elektriske impulser kan være med til at give en massagebehandling, som er god til at lindre muskelsmerter og gøre dine stivemuskler mere fleksible igen.

Der er meget stor forskel på prisen på et EMS-apparat, da nogle kun koster 500 kr. og andre koster helt op til 5000 kr.