De 5 største grunde til at se EM fodbold 2020

28. maj 2021

EM fodbold 2020 er lige rundt om hjørnet, og flere millioner fans vil følge med. Vil du være en af dem?

Selv hvis du foretrækker klubfodbold, er der flere gode grunde til at følge med i EM fodbold 2020. Det er en prestigerig europæisk turnering, som altid byder på spænding, nerver uden på tøjet og vigtigst af det hele, mål. Der har aldrig nogensinde været et kedeligt europamesterskab i fodbold. Det er en af de mest underholdende turneringer inden for global sport. Selv folk, som ikke nødvendigvis er fodboldfans, vil se kampene. De ved hvor særligt det er.
Men hvis du har brug for lidt mere motivation til at følge med, deler vi her fem gode grunde til at se EM fodbold 2020.

1. Betting

UEFA EM fodbold 2020 er en fantastisk turnering, når det kommer til betting. Uanset om du føler med hjemmefra eller fra en sportsbar, kan du nemt spille på kampene på din telefon. Det er en fantastisk metode til at gøre kampene lidt mere spændende, mens du også tester din fodboldviden. Du kan nemlig spille på lige hvad du vil med alt fra halvlegsresultater til turnerings største målscorer.

2. De bedste fodboldspillere

Hvert fjerde år dyster nogle af de største navne inden for verdens fodbold mod hinanden på den helt store scene.
EM fodbold 2020 vil ikke blive anderledes, og vil være sprængfyldt med nogle af de mest legendariske fodboldspillere med alt fra franske Kylian Mbappé til den ikoniske Cristiano Ronaldo. Selv Harry Kane, som forventes at forlade Tottenham til sommer, vil være med ved mesterskabet.

EM i fodbold er noget helt særligt, da det ikke er ofte at de finder sted. Derfor bør du ikke gå glip af denne unikke mulighed for at se hvordan nogle af de bedste fodboldspillere kæmper om at vinde EM-guldet.

3. Knockout-fasen

Den mest spændende og nervepirrende form for fodboldkamp er en såkaldt knockout-kamp. Her ryger et hold ud, mens det andet hold går videre til den næste runde.

Knockout-fasen finder sted efter det indledende gruppespil, og det vil du bestemt ikke gå glip af! Landsholdene ved at de skal vinde, og derfor yder de sit absolut bedste til at gå videre i turneringen. Nogle gange er der så hård en kamp, at kampen forbliver lige helt frem til en sidste og afgørende straffesparkskonkurrence.
Enhver fodboldfan vil fortælle dig at straffesparkskonkurrencer er utroligt underholdende, og det kan måske være det bedste af det bedste, når det kommer til at se fodboldkampe.

4. Uforudsigelige øjeblikke

Der er ingen tvivl om at EM fodbold 2020 vil blive fyldt op med uforudsigelige øjeblikke, ligesom at vi har oplevet med de tidligere europæiske mesterskaber.

Uanset om det bliver at et mindre landshold slår en favoritterne ud, eller om der scores på et frispark, på 45 meters afstand, er der garanti for uforudsigelige og chokerende øjeblikke!
Uforudsigelige øjeblikkelige er bedst med live Tv. Det er der intet, som kan slå. Derfor bør du så vidt som muligt se alle de kampe du kan live, så du ikke går glip af nogle af de historiske øjeblikke.

5. National stolthed

En af de bedste ting ved international fodbold er muligheden for at kunne støtte stolt op om landsholdet. Fans over hele verden vil klæde sig stolte på med deres landsholdstrøjer og støtte sine spillere i løbet af alle minutterne i kampen – det er en sand unik oplevelse.

Det gør ikke noget, hvis du ikke er født i Europa. Du kan stadigvæk støtte et andet landshold, eller forblive neutral, og stadigvæk se en kamp blot for spændingens skyld!