EM i fodbold – betting på EM 2020

14. april 2021

EM i fodbold 2020 finder først sted denne sommer, eftersom det blev rykket et år grundet coronapandemien.

Den hærger stadig, men flere og flere bliver vaccineret på daglig basis, og forhåbentlig kan vi snart vende tilbage til et mere normalt liv.

Ved EM i fodbold vil der i hvert fald være tilskuere på lægterne, men ingen stadioner bliver formentlig fyldte.
Betting på EM 2020

Hvis du elsker fodbold og har planlagt at se alle kampe under EM-slutrunden, så kan det være, du også finder det interessant med betting på EM 2020.

Det er der et hav af muligheder for hos diverse bookmakere, der har licens i Danmark. Hvis du ingen erfaring har med betting, så er det værd at sikre sig, at du opretter dig hos en bettingvirksomhed, der har licens til at udbyde spil i Danmark. Det kan du læse mere om på Spillemyndighedens hjemmeside.

Når du har oprettet dig hos en bookmaker, vil du typisk få en velkomstbonus, så du har lidt ekstra penge at gøre godt med. Denne bonus skal så omsættes x antal gange, før du kan udbetale. Hvis du allerede er oprettet og har erfaring med at spille, vil det være endnu nemmere for dig at underholde dig selv med at oddse på EM 2020.

Her er der et hav af muligheder, du kan spille på. Du kan blandt andet spille på, hvilket land der vinder EM-guldet, hvem der vinder de respektive grupper, alle kampene, turneringens topscorer og andet. Så der er altså et stort udbud af betting på EURO 2020 til sommer.

Dansk EM-guld?

Som nævnt kan du spille på vinderen af EM, og med en god portion optimisme kan du måske finde værdi i det danske landshold, der også deltager ved EM-slutrunden, hvor der tilmed skal spilles tre gruppekampe i Parken for Danmarks vedkommende, så der er altså lagt op til stor fodboldfest, hvis pandemien ellers tillader det.

Kasper Hjulmands danske landshold er virkelig godt spillende i øjeblikket, og hvem ved, måske Danmark kan spille med mod de bedste ved sommerens slutrunde. Det bliver dog svært, og i første omgang skal avancement fra gruppen sikres. Danmark er her i gruppe med Belgien, Rusland og Finland. Belgien ligner gruppens stærkeste hold, så Danmark skal formentlig kæmpe med Rusland om andenpladsen i gruppen.

Danmark har fået en fremragende start på VM-kvalifikationen, hvor sejrene tilmed er kommet i hus på flot spil.