At bette gør din fodboldkamp sjovere

4. december 2020

Alle fodboldinteresserede kender til følelsen af at nyde de rigtig store fodboldkampe, såsom champions league eller VM. De fleste danske fodboldfans synes helt sikkert også at den danske superliga er spændende at følge med i, ligesom mange følger de store ligaer rundt omkring i verden.

Spændingen og glæden ved at se fodbold stiger kun hvis en af favorit holdene spiller, hvor især de store champions league kampe skiller sig ud, men også de afgørende kampe om mesterskaber og nedrykninger kan være nervepirrende, selv for en neutral tilskuer.

Og selvfølgelig er der masser af spænding når det danske landshold gør sig ved de store slutrunder, hvor hele det danske land nærmest lukker ned når landsholdet spiller.

Fodbold er bare spændende og medrivende, og det er derfor der er så mange der uge efter uge ser med når bolden ruller.

Har man prøvet at oddse på en fodboldkamp, så kender man helt sikkert også til følelsen af, at en ellers spændende fodboldkamp, lige pludselig kan mangedobles i spænding, hvis det førende hold kan holde føringen til slut og vinde kampen.

Udover at øge spændingen betragteligt, er der selvfølgelig også muligheden for at vinde den store gevinst – hvilket jo er hele grunden til at det hele bliver ekstra spændende!

Men hvordan sikrer man sig så bedst muligt mod at tabe sit indskud når man oddser? Sagt med andre ord, hvordan sikrer man sig bedst muligt at man vinder på sit odds? Og hvordan er det nu lige man oddser?

Lav dit forarbejde

Det er afgørende for din succes når du oddser, at du laver dit forarbejde. Det nytter nemlig ikke noget at du spiller på et hold som vinder fordi de har ligaens bedste angriber, hvis selvsamme angriber sidder ud med karantæne.

Prøv så vidt muligt at tjekke op på holdopstillinger, kampform og andet relevant information, som kan give dig en fordel når du oddser. På den måde sikre du dig bedst mulig mod at dit ellers super gode odds, ryger i vasken så snart kampen går i gang, fordi du ikke lige har set at angriberen er ude, eller at det hold du har spillet på stiller med reserveholdet fordi der er en vigtig kamp i midtugen.

Sørg for at du sætter dig ind i de kampe du gerne vil oddse på, og lav dit forarbejde – det betaler sig!

Hvordan oddser man?

Du kan overordnet set oddse på to forskellige måder, som er enten fysisk, f.eks. i en kiosk, eller du kan oddse online på en betting platform.

Hvis du oddser i en kiosk skal du blot møde op, og herefter benytte dig af de udbudte muligheder for at oddse (enten en maskine, eller med en kupon), og så blot betale for dit indskud. Din odds gevinst vil herefter kunne indløses i kiosken, eller hos andre udbydere af spil.

Vil du gerne prøve kræfter med online odds, så finder der mange gode online udbydere af odds. Det kommer ofte med store fordele at oddse hos en online udbyder af odds, hvilket ikke mindst skyldes de fordelagtige bonusser og kampagner som de forskellige online udbydere af odds tilbyder deres kunder.