Ti alternativer til når der ikke er fodbold

18. marts 2020

Ak og ve nu er de ikke fodbold i fjernsynet, og sæsonen er blevet udsat! Hvad pokker gør vi så? Her finder du ti idéer til hvad du kan give dig i kast med når abstinenserne fra bold bliver for store:

1. Bryg din egen alkoholfrie øl

Enhver fodboldfan med respekt for sig selv elsker en kold bajer, men det er 2020, og der spilles jo også fodbold på hverdage. Derfor kan du overveje at lave dit helt eget mærke af alkoholfri øl. Så er der også øl til den uheldige af jer der er blevet udpeget til designated driver. Og det bedste af det hele er, at man kan drikke på hverdage!

2. Tag på casino men derhjemme

Tiden flyver afsted når man har det sjov, så nummer to idé er at give dig i kast med for eksempel Unibet spilleautomater. Denne bookmaker er nemlig meget mere end bare sportsbetting, da de har hundredvis af slots – alt lige fra de gamle klassikere til alt det nyeste indenfor spillemaskiner.

3. Spil jenga med familien

Det kan være at familien trænger til lidt opmærksomhed, så hvorfor ikke opbygge lidt goodwill derhjemme og tage en hyggeeftermiddag med familien. Jenga handler om dygtighed og strategi. Det får både store og små til at hyle af grin når i stabler træblokke og ser hvem der kan undgå at vælte tårnet.

4. Tag på fisketur

Måske er fodbold dit pusterum. Hvorfor ikke tage på fisketur i stedet og få lidt ro og frisk luft. Måske fanger du endda en fisk til aftensmaden. Her er anmeldelser af de bedste fiskestænger i 2020 (på engelsk).

5. Lær at spille guitar

Du har altid gerne ville kunne lade fingrene danse over strengene som Slash eller Jimi Hendrix. Nu har du jo tid, så hvorfor ikke finde den gamle guitar frem, som du købte for år siden på backpacker-turen til Harzen og imponer vennerne med at spille ‘Smoke On The Water’ til den næste fest?

6. Tænd op i grillen

Du og vennerne har jo allerede afsat det faste ugentlige tidspunkt, hvor I tager på stadion, så hvorfor ikke bare fortsætte med at mødes? Tag eventuelt jeres partner med og lad ungerne spille fodbold i haven, så er det jo næsten ligesom at være til fodbold igen.

7. Modelbyggeri

Okay nu bliver det lidt nørdet men modelbygning (det at lave små kopier af biler, fly og skibe) kunne jo for eksempel have været noget, du kunne lide som barn. Og der er ingen grund til ikke at tage hobbyen op igen nu hvor du har tid. Modelbygning hjælper dig med at danne et øje for detaljer og vil inspirere dig til at lære mere om historien om de ting, du arbejder på. Hvis du er mere til puslespil, kunne det også være et godt tidsfordriv i disse tider.

8. Læderarbejde

Duften af læder bringer altid gode minder (som regel af gode stunder med bedstefædre). Læderarbejde er en fantastisk måde at komme i kontakt med din indre cowboy og lære et uber-cool håndværk. En dygtig læderarbejder kan fremstille alt lige fra tegnebøger, bælter, pistolhylstre og sadler for bare at nævne nogle få. Find de specialværktøjer man har brug for her.

9. Paintball

Okay så den ene uge kan I mødes for at grille og drikke hjemmebryggede øl, og den næste kan I tage ud og spille paintball, så er holdsporten også dækket.

10. Magi

Enhver person med respekt for sig selv skal kunne et par gode trylletricks for at imponere venner og glæde børn.