Den afgørende fase i Champions League: Disse hold kan vinde i år

24. januar 2020

Efter den lange vinterpause vender Champions League endelig tilbage, og igen i år kan vi se frem til stort drama når Europas bedste hold støder sammen.

Flere af de store hold står over for svær modstand, når Champions League vender tilbage i den afgørende del af sæsonen. Vi kan derfor glæde os til masser af underholdning, i hvad der ligner en af de mest åbne Champions League-sæsoner i mange år. Vi tager derfor et kig på nogle af de mandskaber, som vi glæder os mest til at følge i knockout-kampene.

Når Liverpool Champions League finalen for tredje år i træk?

De forsvarende mestre fra Liverpool ligner en seriøs kandidat til titlen igen i år. De rødblusede har nået finalen de sidste to år, og har aldrig tabt en europæisk knockout-kamp under Jürgen Klopp, der har forvandlet Merseyside-klubben til et af Europas bedste fodboldhold. Englændernes altoverskyggende mål i denne sæson er dog at vinde Premier League, men da de allerede er så langt foran pointmæssigt, kan de tillade sig at rokere, så de har friske ben i Champions League-kampene.

Her står de grundet deres bundsolide spil selvfølgelig blandt favoritterne til at vinde trofæet med de store ører. Det synes de også hos bet365, der tilbyder spil på fodbold. Her giver scouserne nemlig odds 5.50 på at vinde turneringen, mens man får 2 gange pengene igen, hvis de når finalen. Det vidner om et hold i storform, og som de spiller lige nu, er det også svært at se hvem der skal stoppe dem ude i Europa.

Kan Barcas nye træner orkestrere holdet til endnu en Champions League-triumf?

En af kandidaterne til at overvinde nordenglænderne skulle da lige være Messi og co., der må være ekstra tændte på at revanchere sidste års ydmygende nederlag på Anfield.

Mange mennesker har dog været forvirret over FC Barcelona på det seneste, og det samme har sikkert gjort sig gældende for spillerne. Identitetskrisen har raset under Valverde, der med sin pragmatiske tilgang til spillet nærmest fik udryddet tikitaka-stilen som har været synonym med catalanerne i mange år. Efter den nye træner Quique Setien tog over på trænerposten ligner holdet dog mere og mere det gamle Barca, og man sidder nu med fornemmelsen af, at den fornyede energi og forfriskende spillestil kan bringe titlen tilbage til Catalonien. Kigger vi på oddsene, giver de lige nu odds 6.50 hvis de vinder turneringen.

Skal Paris Saint Germains projekt endelig lykkedes?

Lige siden 2011 hvor Qatar Sports Investments overtog ejerskabet af den franske mastodont, har klubben sat stort ind på at forvandle sig til verdens bedste fodboldhold. De seneste år har de da også fuldstændig smadret konkurrencen i den bedste franske liga, hvor erhvervelser af store navne som Zlatan Ibrahimovic, Neymar og ikke mindst stjerneskuddet Mbappé har placeret dem i en liga for sig.

Det helt store mål for franskmændene og ikke mindst de qatarske ejere er dog at vinde Champions League. Det er en titel som man i Paris har ønsket sig i mange år, men spørgsmålet er hvor langt de egentlig kan gå i verdens bedste klubturnering. Med Neymar, Mbappe og Icardi i storform vil de helt sikkert have selvtillid nok til at gå hele vejen i år, men som vi har set det de seneste år, har de det med at smide det væk når det virkelig gælder. PSG giver lige nu odds 8.00 hvis de vinder.