Lancering af stadionstemning.dk

23. september 2019

Vi har lanceret et website, hvor fodboldfans har mulighed for at bedømme deres stadionoplevelser og dele dem med hinanden. Til gavn for alle, der elsker stemning på stadion.

Det har vi gjort, fordi vi er drevet af passion for fodbold og stadionstemning. Og fordi vi er fulde af beundring for de klubber og deres fans, der uge efter uge sørger for at tilføre billetprisen noget ekstra. Vi synes de fans og stadions skal hyldes.

Hop ind på www.stadionstemning.dk og bedøm din stadionoplevelse eller tjek stemningsbarometeret – www.stadionstemning.dk/top-flop – hvor vi viser hvem der pt. topper og flopper.

Hvis du har haft en stadionoplevelse, som du mener fortjener en plads på websitet, men som ikke findes på siden, så send endeligt en mail til info@stadionstemning.dk så får vi det oprettet fluks.

Besøg også vores facebookside – www.facebook.com/stadionstemning/

Her bringer vi løbende indslag fra brugere med deres stadionoplevelser – i billede og lyd.

Hvis I har gode billeder eller videoer af jeres oplevelser på stadion, vil vi meget gerne bruge dem på websitet. I kan sende dem til info@stadionstemning.dk eller uploade dem på Facebooksiden.

Feedback og spørgsmål er meget velkomne – enten til info@stadionstemning.dk eller på Facebook.

Vi håber I synes om ´Stadionstemning´, vil like på Facebook og forhåbentlig anbefale websitet til andre, så vi får sat fokus på stemning på stadion.

Med tusind tak og euforiske stemningshilsner ⚽️

Stadionstemning.dk