Hvem vinder prisen som årets spiller i Premier League i 2019/20?

27. august 2019

Den nye Premier League sæson er endelig startet, og ligaens bedste spillere har allerede foldet sig ud på ny. Men hvem står egentlig med de bedste kort på hånden til at vinde prisen som Premier Leagues bedste spiller i 2019/20 sæsonen?

Sidste sæson blev Virgil Van Dijk den første forsvarsspiller i mere end årti, der vandt den fornemme pris efter en nærmest perfekt sæson under Jürgen Klopp. Premier League er dog spækket med gode spillere, og der er naturligvis høj konkurrence omkring prisen i den nye sæson. Vi tager her et kig på nogle af favoritterne til at blive kåret til årets spiller i Premier League for 2019/20 sæsonen.

Sergio Agüero

Argentineren blev i sidste sæson den bare anden spiller i Premier Leagues historie til at score mere end 20 Premier League-mål fem sæsoner i træk. Den eneste der før Agüero nåede den bedrift var Thierry Henry, der fra 1999-2007 terroriserede forsvarsspillere og målmænd i Premier League. På trods af Agüeros konsistensitet har han dog aldrig vundet prisen som Premier League bedste spiller.

Manchester City angriberen ligger i skrivende stund på sjettepladsen på Premier Leagues all time topscorerliste, og er ikke langt fra at overhale netop Thierry Henry og Frank Lampard. Skulle Agüero formå at klemme sig selv op i top-fire på listen og samtidig vinde mesterskabet med City for tredje år i træk, er det muligt at argentineren endelig bliver tildelt en individuel pris.

Raheem Sterling

En anden spiller fra Pep Guardiolas succesfulde mandskab der kandiderer til prisen, er sidste års vinder af prisen for årets unge spiller i Premier League, Raheem Sterling. Den 24-årige engelske landsholdsspiller blev forbigået sidste år, hvor Van Dijk som bekendt modtog prisen, men Sterling står stærkere stillet i år, hvor han har åbnet sæsonen på fornemmeste vis med et hattrick i åbningskampen mod West Ham.

Han har udviklet sig gevaldigt som spiller under Pep Guardiola, der har formået at få det maksimale ud af spilleren igennem de seneste sæsoner. Han er således blevet meget mere målfarlig, og sluttede sidste sæson med 17 Premier League mål, hvilket var samme antal som hans landsmand Harry Kane. Sterling er blevet stjernen hos City, og fortsætter han de gode takter, er der meget der tyder på, at han kan få tildelt prisen.

Han er lige nu favorit til at vinde prisen hos de fleste bookmakere til omkring odds 5.00, og hvis du gerne vil placere et spil kan du med fordel gøre brug af de mange bonustilbud som mange online kasinoer tilbyder. Her får du ofte dobbelt op på indbetalinger og gratis spil, og du kan finde en oversigt over de forskellige bonustilbud her.

Mo Salah

Den målfarlige egypter vandt prisen som Premier Leagues bedste spiller tilbage i 2018, og har også vundet topscorer-prisen de to seneste sæsoner. Dog måtte han i seneste sæson dele titlen med Aubameyang og hans holdkammerat Sadio Mané.

Liverpool angriberen har været stjernen hos Liverpool siden han kom til fra Roma for to sæsoner siden, og kommer igen i år til at være en af nøglespillerne for Jürgen Klopps mandskab i deres jagt på Premier League-trofæet. Egypteren har også fået en god start på den nye sæson med mål og assist i åbningskampen mod Norwich, og hvis Liverpool vinder Premier League, er det ikke utænkeligt at Mohamed Salah kan blive tildelt prisen.