Apps og websider med underholdning og viden om fodbold

18. august 2019

Som ægte fodboldfan er der selvfølgelig nogle apps, du slet ikke kan undvære på telefonen, og hjemmesider du absolut skal kende til.

Hvad enten du ønsker at følge med i de seneste resultater, eller om du vil spille et hurtigt fodboldspil, så er der her nogle forslag til dig. Der findes tonsvis af hjemmesider og apps, der handler om fodbold og fodboldspillere, og det kan være svært at udpege nogle enkelte. Alle storklubber og fanklubber har selvfølgelig deres egne hjemmesider, hvor du kan følge med i alt om klubbens spillere og kampe.

Hvis du er mere interesseret i at følge med i nyheder, der ikke kun drejer sig om spillere, kampe og hårde facts, men som kommer rundt om stadions, supportere og de lidt mere atypiske historier fra fodboldens verden, så skal du blive her på siden. Hvis du alligevel gerne vil udforske de øvrige muligheder, så får du også et par forslag til nogle andre Danske sider, der måske også vil have din interesse.

LIVESCORE – Den ultimative sportsapp

En af de mest kendte apps er LIVESCORE, hvor du kan se resultater fra de forskellige ligaer, uanset om du følger med i Premier League, La Liga, Serie A, Ligue 1 eller Bundesligaen. Du kan se resultater fra foregående kampe, og kampprogram for de kommende kampe, og du kan følge med ”live”, mens kampene spilles. LIVESCORE er ikke kun en fodboldapp, så hvis du interesserer dig for basketball, tennis, cricket og hockey, kan du også finde god information om disse sportsgrene i app’en. LIVESCORE er kendt for sin hurtige opdatering af resultater og stabile funktioner.

Kom ind i et virtuelt fodboldstudie med en ”rigtig” studievært

Hvis du har brug for en lille pause i hverdagen, så er Live Football Studio fra PokerStarsCasino absolut et sjovt afbræk. I Live Football Studio sidder du I et virtuelt fodboldstudie, hvor din opgave er at finde vinderen af en fodboldkamp. Dette spil kan bedst betegnes som et fodboldspil, der bliver spillet med kort. Kortene vendes af en studievært der sidder ved et spillebord, som forestiller en fodboldbane, hvilket gør spillet ret livagtigt. Selve spillet er meget simpelt og ligesom på en tipskupon, skal du gætte om udfaldet af en fodboldkamp bliver 1, X eller 2.

Selvom spillet er ret enkelt er det sjovt opbygget, med ”rigtige” studieværter, der af og til skiftes ud, og det hele virker meget virkeligt. I bunden af skærmen kan du holde øje med de seneste fodboldresultater, så du ikke går glip af noget, mens du spiller. Et perfekt spil til halvlegen og til en hurtig pause på jobbet.

Få alle resultater, ranglister og kampprogrammer

Et af de helt store danske fodboldsites er Bold.dk, hvor du kan finde næsten alt hvad hjertet begærer. Der bliver løbende lagt fodboldnyheder op på siden, og hvis du ikke kan nøjes med hjemmesiden, så har Bold.dk også en app til telefonen. På Bold.dk kan du tillige finde en TV-oversigt, så du kan finde de TV-kanaler, der viser kampene, du gerne vil se, og du har adgang til et kæmpe forum med tusindvis af tråde, hvor du kan stille spørgsmål og diskutere alle detaljer om klubber, spillere og meget mere.

Følg din danske klub

En anden webside der skal nævnes er Clubnews.dk, hvor du kan følge med i de seneste nyheder for din danske klub. På forsiden starter du med at vælge den danske klub du gerne vil følge, hvorefter du bliver stillet videre til at feed med de seneste nyheder fra klubben. Siden linker til artikler der ligger på andre sites, men fordelen her er, at alle nyheder og links er samlet det samme sted. Du kan selvfølgelig altid vælge at se nyheder fra andre klubber, hvis du vil følge med flere forskellige steder.

En dansk klassiker

Til sidst må vi ikke glemme et af de ældste fodboldmedier i Danmark, nemlig Tipsbladet. Mange kan sikkert huske, da vi købte Tipsbladet i den trykte udgave, hver gang tipskuponen skulle udfyldes. Her får du fodboldnyheder, spiltips, stillinger og adgang til en stor blog med massevis af artikler.