Billeje i Italien: Fodbold roadtrip gennem støvlelandet

14. maj 2019

Maj og juni måned er de perfekte måneder til et roadtrip gennem en af Europas største fodboldnationer, Italien. Lej en bil og kør så ellers af sted med kurs mod forårets vigtigste kampe.

Den italienske Serie A er i år særligt spændende, da fire ud af seks hold i Top-6 er rivaler. Og regner man Top-8 med, er det seks ud af otte hold. Juventus og Torino er henholdsvis nummer et og nummer otte, Inter og Milan nummer tre og fire og Roma og Lazio nummer fem og seks (Napoli og Atalanta skiller sig som de eneste ud på henholdsvis 2.- og 7. pladsen).

De mange spændende topopgør, gør Italien til det helt rigtige mål for et roadtrip. Billeje i Italien er efterhånden blevet utroligt nemt og billigt, da man på nettet kan finde prissammenligningssider, hvor man kan søge blandt alle de største biludlejningsfirmaer såsom Hertz, Avis, Europcar m.fl. På den måde kan man allerede hjemmefra reservere en lejebil til laveste pris inklusiv forsikringer og skatter, uden kreditkortsgebyrer og mange steder inklusiv fri kilometer.

I en lejet bil har man den fleksibilitet, der skal til, så man kan tilbagelægge længere afstande på de italienske autostradaer, men også kan bruge bilen til sightseeing, shopping eller andre formål, hvis man vælger at besøge landet over en længere periode.

Billeje i Italien er billigt og nemt

Kigger man på kampprogrammet for resten af sæsonen i den italienske Serie A, finder man en række af de mest interessante topkampe, hvor Inter møder Juventus, Juventus møder Atalanta og sidste spillerunde, hvor Napoli møder Inter. Herudover er der en række andre interessante opgør mellem øverste og nederste lag af de første otte hold samt ikke mindst et lokalopgør mellem Juventus og Torino. Det kan måske være svært at tage ferie fra begyndelsen af april til sidste spillerunde i slutningen af maj, så derfor anbefaler vi, at man vælger en af tre ovennævnte kampe ud og så i øvrigt satser på nogle af de andre spændende kampe.

Den bedste rute

Et forslag til en rute kunne være et roadtrip, som begynder i Milano, hvor Inter møder Juventus. Som før nævnt er det i dag både billigt og nemt at leje bil, så man kan enten leje en bil hjemmefra eller efter ankomst hos italienbiludlejning. Her sammenlignes priserne på de fleste biludlejere i Italien og leje inkluderer blandt andet fri kilometer, hvilket er en fordel, når de omkring 140 kilometer skal tilbagelægges fra Milano til Torino, hvor Torino møder AC Milan dagen efter.

Den følgende uges tid får du god brug for en lejebil, mens du venter på lokalopgøret mellem Juventus og Torino den 5. maj. Her kan du rigtigt nyde de historiske seværdigheder, den skønne natur samt restauranter og cafeer med lækker, autentisk mad fra det italienske køkken.

Hold i øvrigt øje med, om stillingen ændrer sig i Top-5, da du måske har lyst til at se andre kampe end dem, vi har foreslået.