Kan Ole vinde Champions League for United?

7. marts 2019

Det summer af magi i Manchester i øjeblikket. Det er både fra den blå side, hvor Manchester City igen er på vej til at indtage førstepladsen i ligaen, mens de røde fra Manchester United fortsætter med at storme fremad siden de skilte sig af med Jose Mourinho, og i stedet ansatte Ole Gunnar Solskjær.

Den norske United-legende har fortsat en stime af flotte resultater, men han kommer for alvor på prøve, når Manchester United skal op i mod Paris Saint-German i Champions League. Det er den allerførste helt store test for Ole Gunnar, der dog kan glæde sig over, at hans tropper formentlig ikke skal møde hverken Neymar eller Cavani, der begge er ude med skader.

Det helt store spørgsmål er dog, om Manchester United har det der skal til, for at gå hele vejen, nu hvor de pludselig er kommet om på den anden side, hvor deres stjernespillere levere mål på samlebånd.

Hvad siger oddsene?

Når man tager et kig på oddsene hos bet365, så vil man se, at Manchester United var helt oppe i mere end 60 gange pengene igen, til at vinde Champions League. Det er de bestemt ikke længere, hvor de faktisk er nede i odds 29.00.
Der er dog stadig lang vej, og ud af de 16 hold der er tilbage i de fineste selskab, vurderes Manchester United til at være det hold, der med 11. størst sandsynlighed kan gå hen og vinde Champions League i år.

Til gengæld er det slet ikke usikkert, at der kommer et Champions League trofæ til Manchester i år. Manchester City der forleden knuste Chelsea med 6-0 er nemlig favoritter til trofæet, hvor man lige nu kan få odds 4.33 gange indsatsen igen.

Hvem kan ellers vinde trofæet?

Hvis ikke trofæet ender i Manchester, så er der gode muligheder for, at det ender i Spanien. FC Barcelona med Lionel Messi i front er nemlig næstfavoritter til at vinde trofæet, hvor de lige nu giver odds 5.50 gange indsatsen igen. Real Madrid der har vundet turneringen de seneste 3 år, er ikke ligeså store favoritter som de plejer, og det skyldes naturligvis, at Ronaldo er røget til Juventus.

Real Madrid giver således odds 13.00 gange indsatsen igen, men Juventus, der netop har fået glæde af den portugisiske stjerne, de er tredje favoritter til at snuppe titlen med odds 7.50 gange indsatsen igen.

De tyske hold er der ikke den helt store tiltro til i år. FC Bayern München rangeres som det syvende bedste hold, hvor man kan få pengene hele 15 gange igen, hvis de vinder turneringen, mens Borussia Dortmund står til odds 26.00 igen.

Schalke er der slet ingen forventninger til. De står som det hold, der giver det højeste odds, hvor man kan få hele odds 251.00 gange indsatsen igen. Det lader derfor ikke til, at et tysk mandskab skal fejre titlen i år, hvor det altså nok bliver engelsk, spansk eller italiensk.