Fed underholdning for fodboldfans

17. oktober 2018

Er du dedikeret fodboldfan, og kan du ikke nøjes med fodbold på TV?

Så er der stor sandsynlighed for, at du vil kunne lide at læse med i artiklen her, hvor vi ser nærmere på aktiviteter, der foregår uden for banen, men fortsat er centreret om den populære sport.

I denne omgang har vi været på jagt efter et par af de mest underholdende aktiviteter, så du på egen hånd eller i fællesskab med andre kan nyde godt af de mange tilbud, der florerer.

Saml gutterne til en gang bumperball

Det er lørdag formiddag. Gutterne er samlet for at fejre, at der langt om længe er dømt weekend. I er alle dedikeret fodboldfans, men ingen spændende kampe ruller over skærmen i dag. I hvert fald ingen, hvor favoritholdet indtager scenen. Så hvorfor ikke vie dagen til en gang action-spækket og yderst underholdende bumperball?

Der er lovet tonsvis af sjov i den vilde aktivitet, der udbydes flere steder i landet og endda kan bestilles hjem, så I kan hygge jer på græsplanen hjemme i baghaven eller i en af områdets nærliggende parker. I den hæsblæsende leg iføres i alle en kæmpe oppustelig og gennemsigtig plastikbold, hvoraf kun jeres ben er fri. Nu er det blevet tid til at finde vej til modstanderens banehalvdel og score dagens mål, så håneretten kan hives sikkert hjem.

Reglerne i bumperball minder mest af alt om en gang almindelig fodbold, men selve udstyret gør, at der er lagt op til en kæmpe badeboldsfest – så underholdningsgarantien, ja, den er i top! Og mon ikke at aktiviteten har mange af de samme gavnlige effekter som almindelig fodboldtræning? I hvert fald er der garanteret sved på panden og masser af tempo, når kampen fløjtes i gang.

Underholdning på nettet

Har gutterne travlt med andre af hverdagens gøremål, kan du altid snuppe dig et enkeltmandspil på nettet. I Matchday Millions kan du blive forvandlet til en stjernespiller, der står klar til at skyde straffe og skal beslutte, hvor det afgørende skud skal placeres i målet. Den fodboldinspirerede spillemaskine udbydes af PokerStars Casino og er en af de online favoritter.

Ud over tonsvis af sjov og spænding er der rig mulighed for at hive et par pengegevinster hjem via spillets progressive jackpot og de mange bonusspil. Der er altså god grund til at dedikere en søndag eftermiddag til lidt enmandsunderholdning foran computerskærmen og således få fornyet energi til ugen, der venter om hjørnet.

Foretrækker du at være den styrende kraft uden for banen, kan vi varmt anbefale Virtual Manager, der er et online spil, hvor du indtager rollen som manager for din egen fodboldklub. Her drejer det sig om at handle strategisk, så du får sammensat den perfekte klub og sidenhen trænet klubben på bedste vis, så I bliver i stand til at vinde over jeres modstandere og rykke op i ligaerne.

Jeres succes i ligaerne kan endvidere føre til flere fans, større stadioner og flere penge i kassen. Så bered dig på at finde frem til en skudsikker vinderstrategi i det underholdende spil, der har opnået udbredt popularitet rundt om i hele verdenen.

Kendt spil i en ny forklædning

Du har sikkert stiftet bekendtskab med det famøse Kongespil i en række hyggelige og sociale sammenhænge, men hvad med en ny og forfriskende fodboldudgave, der kan spilles med et par venner i baghaven? I denne udgave er kastepindene erstattet af en fodbold. Med fodbolden skal I nu skiftevis forsøge at nedlægge modstanderens fem kegler, der er opsat på en lige linje.

Når de fem kegler er lagt ned, er det blevet tid til at feje den sidste af banen, der er placeret i midten af jeres to banehalvdele – den såkaldte kongekegle. Som du kan se, er der mange ligheder med det traditionelle spil, men i stedet for arme og kasteteknikker, bruger I ben og sparketeknikker til at vinde over hinanden. I den nye udgave er det vigtigt, at I sørger for rigeligt med afstand mellem jer og keglerne. På den måde gør I spillet mere udfordrende og underholdende.

Tilbage er der kun at sige god fornøjelse!