4 tips til at spille på Serie A

12. oktober 2016

juve-4-tips

Serie A sæsonen 2015/16 er godt i gang, og mange italienske fodboldentusiaster følger spændt med, selvom mange nok regner med, at favoritterne til at vinde “Scudetto” trofæet i år, atter er Juventus.

Juventus ligger som forventet på førstepladsen i Serie A tabellen med 18 point, fulgt efter af henholdsvis Napoli og Roma, der også begge er kommet godt fra start i den ny sæson.

Meget kan dog nå at ske endnu, og hvis du er spændt på at følge med i dette års Serie A og måske gerne vil spille på den italienske topliga, kan du nedenfor få nogle idéer til, hvordan du kan vælge forskellige metoder til at placere dine odds.

1. Spil på hvem der bliver mester

Den klassiske. Det er altid sjovt at spille på, hvem der bliver kommende mestre, ved starten af sæsonen, og derefter følge spændt med hele vinteren og foråret igennem.
 
Hvis du gerne vil holde dig til en traditionel oddse-metode, er mesterskabsvinder et oplagt odds forslag for dig.
 
Hvis du vil spille sikkert, er Juventus nok det hold, du bør satse på. Det giver nemlig 1.22 hos bet365, hvis Den Gamle Dame vinder. Vil du satse lidt mere, kan du vælge at spille på Napoli og Roma, der giver henholdsvis odds 8.50 og 11.00.
 
Hvis du vil ud på det dybe og satse meget, kan du fx satse på middelhold som Genova, der giver odds 501.00.

2. Spil på topscorer

Endnu en odds-klassiker at spille på er, hvem der bliver liga topscorer.
 
I øjeblikket er Gonzalo Higuin, der denne sommer skiftede fra Napoli til Juventus, favorit til at blive topscorer med odds 1.66. Mauro Icardi fra Inter Milan (odds 4.33) og Carlos Bacca fra AC Milan (6.50)  er også oplagte muligheder at spille på.
 
Et spændende odds i denne kategori kunne også være ungdomstalentet Paulo Dybala, som Juventus hentede fra Palermo i forrige sæson. Skulle han gå hen og blive topscorer, ville det give odds 41.00.

3. Uden Juventus

Hvis du synes, det er blevet for kedeligt hele tiden at sætte dine odds på Juventus, er der hos nogle bookmakere nu blevet lavet den funktion, at du kan vælge helt at fjerne holdet fra dine odds muligheder, og kun koncentrere dig om de resterende hold.
 
Denne funktion er smart for dem, som synes det er mere spændende at spille på andre hold end Juventus, men som stadig gerne vil have muligheder for flere gevinster.

4. Spil på individuelle kampe

Hvis du gerne bare vil spille på individuelle kampe mellem de Serie A  hold, du bedst kan lide at følge, er dette bestemt også en mulighed.
 
Som du nok allerede ved, kan du mix’e og matche i dine odds, lige så meget som du vil. Du kan fx tage den klassiske 1×2 odds metode i brug, eller du kan spille på specifikke kampresultater (fx Napoli 2-1 Roma), hvem der scorer først, antal mål scoret etc.
 
Denne metode er også effektiv, hvis du vil spille på flere forskellige ting og øge dine chancer for at få gode gevinster.