Blogplatformen Footbloggers.dk vil give plads til alle fodboldeksperter

13. juni 2016

Footbloggers.dk blev lanceret kort før EM 2016 i fodbold og har fokus på at blive de almindelige fodboldfans talerør. Fodbold blogplatformen gør det muligt for alle fodbold interesserede hurtigt at oprette sin egen fodboldblog med en let og tilgængelig blogopsætning.

Bag Footbloggers.dk står brødrene Thor Stentebjerg Frederiksen og Kasper Stentebjerg Frederiksen og vi har taget en snak med dem for at høre nærmere om Footbloggers.dk og om hvad de kan tilbyde de danske fodboldfans. De fortæller om Footbloggers.dk:

“Footbloggers.dk er egentlig blevet skabt for at gøre det muligt for alle fodboldfans at komme ud med deres viden og deres tanker vedrørende fodbold. For at få taletid i den nuværende fodbolddebat og for at få publiceret sit indhold skal man enten være tidligere topspiller, studievært eller journalist ved et af de store medier. Det er bare synd og skam, da der sidder mange danske fodboldfans derude med mindst ligeså meget på hjerte og en mindst ligeså stor viden om fodbold. Derfor kan du via footbloggers.dk oprette din egen fodbold blog helt gratis og så gør vi alt hvad vi kan for at hjælpe bloggerne godt i gang med deres blog og sørger efterfølgende for at distribuere deres blogs, artikler, videoer og så videre via vores platform og vores sociale medier.”

Footbloggers.dk er for alle fodboldinteresserede

“Footbloggers.dk ønsker at spænde bredt, så alle fodboldfans er velkomne på blogplatformen. Til inspiration er der allerede bloggere som f.eks. skriver om Marcus Rashfords kometkarriere, Italiens chancer ved EM, Manchester United fremtid eller som giver deres mening om gode spiltips. Så lige meget om du vil bruge Footbloggers.dk til at blogge om seriebold, EM slutrunden, favoritspillere eller ligaer eller om du bare gerne vil give dit besyv med om fodbold generelt, så er der også plads til det på Footbloggers.dk.”

Footbloggers.dk vil skille sig ud

Footbloggers.dk bliver ikke som de almindelige nyhedssider om sport og fodbold. Siden er ikke skabt til at være først med “breaking news” eller andre sensationsoverskrifter. Footbloggers.dk sigter mere mod dybdegående, skæve og sjove blogging artikler om verdens smukkeste sport. Platformen forsøger at tage fodboldblogging til et lidt højere niveau, hvor du som blogger får mulighed for at skabe dit helt eget fodboldunivers og hvor du som læser kan involvere dig i bloggernes artikler og kommentere på indholdet.

“Ambitionen med Footbloggers.dk er på sigt at skabe en blogplatform som fodboldfans kan besøge dagligt, for at få deres daglige fodboldfix, og hvor fodboldbloggerne har frihed og let adgang til skrive gode spændende blogartikler om lige præcis det, som interesserer dem inden for fodboldverdenen.”

Vil du oprette din egen fodboldblog? Du kan se nærmere på www.Footbloggers.dk her.