Nyt website vil forbedre træningen i dansk fodbold

17. januar 2016

For nyligt er Maverick-Football.com gået i luften. Websitet vil med dedikation og passion for fodbold, forbedre træningen i dansk fodbold.

Maverick Football

CoppaDiem.dk har taget en snakt med Kennet Maverick Petersen, som er indehaver af Maverick-Football.com. Han fortæller:

“Maverick-Football.com er for dig der savner inspiration til din træning, for dig der vil arbejde med et bestemt fokus punkt eller dig der vil gøre holdet klar til sæson starten eller de afsluttende kampe.”

Kvalificerede trænere

“Vi er et team af fagligt stolte trænere og fodbold elskere der brænder for det vi laver. For os er det næst bedste ikke godt nok, vi bestræber os altid på at være de bedste til det som vi gør. Vi garanterer professionalisme, engagement og ikke mindst en stor lyst til verdens bedste sport. Alle er vi uddannet indenfor DBU og Sports colleges,” forklarer Kennet til CoppaDiem.dk.

Kan arbejde på alle niveauer

Ambitionen hos Maverick-Football.com er at arbejde med spillere og trænere på alle niveauer. Kennet uddyber således:

“Vi garanterer en helhjertet indsats, professionelle programmer og ikke mindst resultater. Uanset hvilket niveau i spiller på, om du har erfaring eller om du er helt ny i træner faget så kan vi hjælpe dig.”

Læs mere på www.maverick-football.com