CL-brag i 1. runde: Bayern-Man City

16. september 2014

Bayern-munich-man-city

Der er lagt op til lidt af en gyser når Bayern München imorgen tager imod Manchester City på Allianz Arena. Sidste år tørnede de to hold også sammen i den indledende runde af Champions League. Bayern vandt 3-1 på Etihad mens City vandt 3-2 i Tyskland.

Bayern er uden Ribery, Badstuber, Javi Martinez og Schweinsteiger mens Arjen Robben er meldt tvivlsom. Sidstnævnte var dog ned i dagens træning og forventes at få en rolle.

Hos gæsterne er Jovetic og Fernando på skadeslisten og Zabaleta er spærret af karantæne fra sidste sæsons Champions League. Manager Manuel Pellegrini er ligeledes ude med karantæne og må se til fra tilskuerpladserne. Assisterende træner, Rubén Cousillas, overtager roret.

Kampen vises på TV3+ med optakt fra kl. 20.00