Brag på Emirates

12. september 2014

Der er lagt op til et fodboldbrag af de helt store når Arsenal hjemme tager imod de forsvarende mestre fra Manchester City.

Arsenal - man City

Efter endt landskampspause er flere spillere ude med skader. Hos Arsenal er det profiler som Giroud og Theo Walcott mens Özil og anfører Arteta er meldt klar. Aaron Ramsay er stadig tvivlsom.

Hos gæsterne fra City er Fernando på den defensive midtbane ikke med. Han pådrog sig en skade i, det noget uventede, nederlag til Stoke for 14 dage siden. Samtidig må gæsterne også undvære Stevan Jovetic som har pådraget sig en lægskade.

Men trods skader, så kan vi se frem til at se stjerner som Alexis Sanchez, Özil, Sergio Aguero og Yaya Toure. Mon ikke vi kan forvente et tæt opgør? De tre sidste indbyrdes kampe er endt 3-1 til Arsenal (Community Shield), 1-1 på Emirates og hele 6-3 til City på Etihad i Manchester.

Begge hold har haft en lid lunken start og kunne begge godt bruge alle 3 point men det er stadig tidligt i sæsonen, så det store spørgsmål er om der tør satses helt vildt.