Find nemt (live) fodboldkampe på din ferie

29. juli 2014

Find nemt en undskyldning for at efterlade kæresten ved poolen og kom til live fodbold, mens du er på ferie.

quick match locator

Tjenesten Quick Match Locator, fra footballfans.eu, gør det nemt at finde fodboldkampe i nærheden på din ferie. Her får du en enkelt guide til hvordan du bruger Quick Match Locator.

Sådan bruger du Quick Match Locator

1. Åben www.footballfans.eu/qml
Siden åbner et kort med en lille rød mand. Brug musen til at flytte manden derhen hvor du befinder dig.

2. Vælg tidsperiode
Til højre for kortet (under Time range) vælger du hvilken tidsperiode du ønsker at se resultater for. Du kan både vælge nogle forudindstillede intervaller (i dag, i morgen, uge, måned osv.), men du kan også selv vælge et bestemt tidsinterval, hvilket kan være yderst brugbart hvis du planlægger i god tid og vil undersøge hvilke kampe der er i nærheden i f.eks. en bestemt uge eller weekend.

3. Vælg radius
Lige under Time range, vælger du i hvor stor en radius, af der hvor du befinder dig, du vil søge på fodboldkampe. Træk baren til højre eller venstre for at indstille radiusen. Kortet opdatere sig automatisk med resultater. Får du ingen eller meget få resultater, kan du forsøge at gøre radiusen større.

4. Vælg turnering (valgfrit)
Er du i et område med rigtigt mange fodboldkampe, kan det være en fordel af indsnævre dine resultater ved at vælge turnering under Competition. Er du f.eks. i London i en periode med rigtig mange kampe, kan det være du vil vælge kun at se Premier League kampe.

5. Vis kampe efter status (valgfrit)
Endnu en indstilling du kan vælge at bruge, men som ikke er nødvendig. Det vigtigste er blot at der er sat hak ved “Fixture” under Show matches by. Det betyder, at resultater og kortet viser de planlagte kampe, hvilket reelt er de interessante kampe. De øvrige muligheder herunder er kampe som er igang, er færdige, er udsat eller aflyst.

Kort og liste med kampe

Når du vælger indstillinger og flytter manden på kortet, vil du kunne se små flag som repræsentere kampe. Klik på flaget for mere information. Derudover vil du også hele tiden have alle kampene på en liste under kortet. Quick Match Locator er en gratis og meget enkelt måde, hurtigt at finde fodboldkampe i nærheden.

Nu skal du blot finde på en undskyldning for at efterlade kæresten. Tip: at sende hende på shopping er altid en god mulighed (men pas på det ikke bliver rigtigt dyrt).